Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2011
|
04
|
Tytuł artykułu
Wloski dla zaawansowanych
Autorzy
Pioro T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
kucharze
konkursy kulinarne
laureaci
Grochowina Jacek
kuchnia wloska
przyrzadzanie posilkow
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2011
Numer
04
Opis fizyczny
s.72-73,fot.
Twórcy
autor
Pioro T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-12698dec-4465-49b9-9a34-1e6bf90ea3ae
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.