Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
2007
|
42
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka frakcji oleju palmowego otrzymanych na drodze wielostopniowej krystalizacji
Autorzy
Pawlowicz R.
,
Stasiak M.
Warianty tytułu
EN
Profile of palm oil fractions obtained by multistep crystallization
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
olej palmowy
tluszcze roslinne
wlasciwosci fizyczne
frakcje tluszczowe
faza stala
krystalizacja wielostopniowa
budowa chemiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.42-49,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pawlowicz R.
Politechnika Gdanska, ul.Narutowicza 11/12, 80-952 Gdansk
autor
Stasiak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-11f3f1bf-e5d7-4a81-b50d-be7b98880431
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.