Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4C
|
Tytuł artykułu
Effect of freezing and frozen storage on fatty acid profile of calves' meat
Autorzy
Zymon M.
,
Strzetelski J.
,
Pustkowiak H.
,
Sosin E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wplyw mrozenia i zamrazalniczego przechowywania na profil kwasow tluszczowych miesa cielat
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4C
Opis fizyczny
p.647-650,ref.
Twórcy
autor
Zymon M.
National Research Institute of Animal Production, Balice, Poland
autor
Strzetelski J.
autor
Pustkowiak H.
autor
Sosin E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1114e01a-84bd-4c0e-905a-2c7bffa517c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.