Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1998
|
07
|
3
|
Tytuł artykułu
Organizacja pracy dzialu zywienia w Centralnym Szpitalu Klinicznym Akademii Medycznej oraz Zespolonym Szpitalu Wojewodzkim w Warszawie
Autorzy
Wlodarek D
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
Polska
Centralny Szpital Kliniczny Akademii Medycznej Warszawa
sprzet gastronomiczny
zywienie zbiorowe
Zespolony Szpital Wojewodzki Warszawa
Warszawa
organizacja pracy
zywienie czlowieka
EN
HACCP system
Poland
gastronomic equipment
mass nutrition
Warsaw city
work organization
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
3
Opis fizyczny
s.291-304,rys.
Twórcy
autor
Wlodarek D
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-107b4f5a-9f80-42b5-b27d-4dc64e3928ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.