Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
1996
|
104
|
12
|
Tytuł artykułu
Ocena jakosci cukru bialego wedlug wymagan Unii Europejskiej
Autorzy
Lisik K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
barwa
Unia Europejska
klarownosc
ocena jakosci
przemysl cukrowniczy
zapach
wlasciwosci fizykochemiczne
cukier bialy
ocena punktowa
normy polskie
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1996
Tom
104
Numer
12
Opis fizyczny
s.223-225,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lisik K.
Politechnika Lodzka, Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-103fdd83-fed4-444e-b9cf-661b565d9a86
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.