Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
1998
|
48
|
Tytuł artykułu
Wplyw stopnia dojrzalosci cebuli na zmiany ostrosci podczas przechowania
Autorzy
Horbowicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
walory smakowe
dojrzalosc zbiorcza
przechowywanie
warzywnictwo
cebula
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Rocznik
1998
Tom
48
Opis fizyczny
s.121-129, rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Horbowicz M.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0eddf7b4-d160-4ce8-9e18-20db1eff8941
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.