Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2003
|
3
|
Tytuł artykułu
Gastronomia hotelowa [I]
Autorzy
Sala J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przychody
serwowanie posilkow
uslugi gastronomiczne
obsluga klientow
hotelarstwo
zywienie czlowieka
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2003
Numer
3
Opis fizyczny
s.36-37,fot.,tab.
Twórcy
autor
Sala J.
Akademia Ekonomiczna, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0e7ade71-b5de-4837-9acb-8fea8c2ade53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.