Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2006
|
39
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw skladnikow pokarmowych na wchlanianie zelaza
Autorzy
Grajeta H.
Warianty tytułu
EN
The effect of foodstuffs on the absorption of iron
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
wchlanianie
zelazo
metabolizm czlowieka
skladniki pokarmowe
zrodla zelaza
zywienie czlowieka
EN
absorption
iron
human metabolism
nutritional component
iron source
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2006
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.111-119,bibliogr.
Twórcy
autor
Grajeta H.
Akademia Medyczna, pl.Nankiera 1, 50-140 Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0deb4850-dff3-4594-abc7-033ff014e101
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.