Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
1
|
Tytuł artykułu
Hydrofobowosc powierzchniowa bialek miofibrylarnych miesa wolowego po obrobce ultradzwiekowej
Autorzy
Stadnik J.
,
Dolatowski Z.J.
Warianty tytułu
EN
Surface hydrophobicity of myofibrillar proteins of sonicated beef
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ultradzwieki
mieso wolowe
dojrzewanie miesa
hydrofobowosc bialek
ultrastruktura
bialka miofibrylarne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.35-42,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stadnik J.
Akademia Rolnicza, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Dolatowski Z.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0d7edbeb-e5ca-4f86-9bb1-404cde464140
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.