Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2002
|
1
|
Tytuł artykułu
Znaczenie wedzenia w utrwalaniu jakosci kielbas
Autorzy
Piotrowski E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
wedzenie
kielbasy
przetworstwo miesa
dym wedzarniczy w plynie
dym wedzarniczy
jakosc
technologia miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2002
Numer
1
Opis fizyczny
s.24-25,fot.
Twórcy
autor
Piotrowski E.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0d06af63-ad86-4a2e-a5c0-8eb4eb89b578
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.