Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2009
|
13
|
10
|
Tytuł artykułu
Ewolucja technologii wypieku
Autorzy
Mielcarz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
wypiek pieczywa
technologia produkcji
pieczywo
jakosc
chleb
historia
asortyment
walory zdrowotne
zakwas piekarski
pieczywo zytnie
pieczywo mieszane
ciasto chlebowe
prowadzenie ciasta
podmloda
receptury
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
10
Opis fizyczny
s.38-41,fot.
Twórcy
autor
Mielcarz M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0cf12444-d3e4-413e-8292-392714ec1a29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.