Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
2003
|
02
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Cieploopornosc szczepow drozdzy wytypowanych jako ko-startery do produkcji sera
Autorzy
Juszczyk P.
,
Zarowska B.
,
Wojtatowicz M.
,
Chrzanowska J.
Warianty tytułu
EN
Heat resistance of yeast strains selected as co-starters for cheese production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
szczepy drozdzy
sery
przezywalnosc mikroorganizmow
cieploopornosc
serowarstwo
drozdze
kultury starterowe
EN
cheese
cheesemaking
heat resistance
microorganism survival
starter culture
yeast
yeast strain
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.51-58,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Juszczyk P.
Akademia Rolnicza we Wroclawiu, ul.C.K.Norwida 25, 50-375 Wroclaw
autor
Zarowska B.
autor
Wojtatowicz M.
autor
Chrzanowska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0cc7d82c-402e-4e6a-a264-827b4d0aa6f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.