PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 39 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena procesu starzenia sie olejow jadalnych wzbogaconych antyoksydantami podczas obrobki termicznej produktu wysokobialkowego

Warianty tytułu

EN
Assessment of the process of deterioration of antioxidant-enriched edible oils during heating of peptide-rich products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

2

Opis fizyczny

s.147-154,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Medyczna, ul.Jagiellonska 4, 41-200 Sosnowiec
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-0c40fa82-fb1b-4e97-95dd-fa22359604c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.