Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Suwalsko-Mazurska
2001
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw obrobki cieplnej na wydajnosc i kruchosc potraw otrzymanych z miesa indyczego i wolowego
Autorzy
Borowski J.
,
Karpinska-Tymoszczyk M.
,
Tkacz K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
kruchosc miesa
mieso wolowe
mieso indycze
sklad chemiczny
pieczen
zywnosc
obrobka termiczna
przyrzadzanie posilkow
wydajnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Suwalsko-Mazurska
Rocznik
2001
Numer
04
Opis fizyczny
s.35-42,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borowski J.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Karpinska-Tymoszczyk M.
autor
Tkacz K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0c311cbe-178c-4375-a0ff-15c3fcbe9684
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.