Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2009
|
64
|
Tytuł artykułu
Badania nad poprawa jakosci i trwalosci pakowanych chlodzonych miesnych wyrobow kulinarnych
Autorzy
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Markowska J.
,
Egierski K.
Warianty tytułu
EN
Studies on improvement of quality and stability of packed refrigerated meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
pulpety
hamburgery
chlodzenie
pakowanie
pakowanie ochronne
trwalosc przechowalnicza
czas przechowywania
jakosc
poprawa jakosci
przeciwutleniacze
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2009
Tom
64
Opis fizyczny
s.85-94,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cwiertniewski K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Polak E.
autor
Markowska J.
autor
Egierski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0be32dab-03fd-4aa0-916f-85550ad0811f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.