Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2005
|
60
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka wlasciwosci probiotycznych bakterii kwasu mlekowego izolowanych z przewodu pokarmowego kurczakow
Autorzy
Zlotkowska H.
,
Juszczakiewicz D.
,
Misiewicz A.
Warianty tytułu
EN
Isolation of lactic acid bacteria as probiotics strains from chicken gut
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
identyfikacja gatunkowa
przewod pokarmowy
kurczeta
szczepy bakteryjne
przezywalnosc mikroorganizmow
cechy gatunkowe
wlasciwosci probiotyczne
probiotyki
charakterystyka morfologiczna
monokultury
mikroorganizmy
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2005
Tom
60
Opis fizyczny
s.37-51,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zlotkowska H.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Juszczakiewicz D.
autor
Misiewicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0bc4b66e-3d24-4ad3-98b5-9808e410bc4f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.