PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 12 | 1 |

Tytuł artykułu

Changeability of consumer preferences for some sensory features of apples

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

12

Numer

1

Opis fizyczny

http://www.ejpau.media.pl/volume12/issue1/art-08.html

Twórcy

  • University of Life Sciences in Lublin, 58 Leszczynskiego Street, 20-068 Lublin, Poland

Bibliografia

  • 1. Barritt B.H., 2002. The Apple in the Word of 2002: Present Situation and Developments for Producers and Consumers. Interpoma 7-9 November, Bolzano, Italy, 11-19.
  • 2. Czernyszewicz E., 2004. Preferencje konsumentów w zakupie i spożyciu jabłek [Consumer preferences in the purchase and consumption of apples]. Annales UMCS, sec. EEE, vol. XIV, 13-23 [in Polish].
  • 3. Czernyszewicz E., 2007a. Konsumenckie spojrzenie na jakość jabłek [A consumer's look at the apple quality]. Annales UMCS, sec. EEE, Vol. XVII(2), 70-82 [in Polish].
  • 4. Czernyszewicz E., 2007b. Changes in fruit and fruit products consumption in the social-economic group of households during 1990-2005. EJPAU 10(4), #37, http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue4/art-37.html.
  • 5. Ellinger W., 2006. Konsumtrends bei Äpfeln und Apfelsorten [Trends in consumption of apple and their cultivars]. Interpoma 2006, Bolzano, Congress Paper, 17-31 [in German].
  • 6. Jesionkowska K., Konopacka D., Płocharski W., 2006. The Quality of Apples – Preferences among Consumers from Skierniewice, Poland. J. Fruit Ornam. Plant Res, 14, 173-182.
  • 7. Karlsen A.M., Aaby K., Sivertsen H., Baardseth P., Ellekjaer M.R., 1999. Instrumental and sensory analysis of fresh Norwegian and imported apples. Food Quality and Preference 10, 305-314.
  • 8. Péneau S., Hoehn E., Roth H.-R., Escher F., Nuessli J., 2006. Importance and consumer perception of freshness of apples. Food Quality and Preference 2006, 17, 9-19.
  • 9. Roininen K., Filion L., Kilcast D., Lähteenmäki L., 2004: Exploring difficult textural properties of fruit and vegetables for the elderly in Finland and the United Kindom. Food Quality and Preference, 15, 517-530.
  • 10. Rynek owoców i warzyw. Stan i perspektywy [Fruit and vegetable market. State and perspectives], nr 27, kwiecień 2005, Warszawa, 7 [in Polish].
  • 11. Rynek owoców i warzyw. Stan i perspektywy [Fruit and vegetable market. State and perspectives], 31, listopad 2007, Warszawa, 24 [in Polish].
  • 12. Stehr von R., 2001. Erfahrungen zu ausgewählten schorfresistenten Apfelsorten – Teil 2: Ergebnisse von Verbrauchertests und Befragungen auf Groβhandelsebene, Mitteilungen des Obstbauversuchsringes des Alten Landes. [Knowledge of the scrab resistant cultivars of apple – part 2: Results of consumer's tests and survey among a wholesalers and report from Alten Landes fruit production regions], 56/7, 226-234 [in German].
  • 13. Strojewska I., 2006. Konsumpcja owoców i warzyw w Polsce i w UE [Fruit and vegetable consumption in Poland and EU]. Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, 10, 26-28 [in Polish].
  • 14. Trębacz A., 2000. Preferencje konsumentów owoców a rynek jabłek deserowych [Preferences of fruit consumers and market of dessert apples]. Mat. Konf. "Szanse i zagrożenia dla krajowego ogrodnictwa po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej", 13-14 grudzień 2000, wyd. AR Lublin, 233-242 [in Polish].
  • 15. Wieland S., 2002. Äpfel sind das beliebteste Obst in Deutschland [Apples are the most favourite fruit in Germany]. Obstbau 1, 36-37 [in German].

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-0ba84615-7fbe-47fe-974f-ad7733841570
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.