Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Modification of branching pattern of potato maltodextrin with Q-enzyme
Autorzy
Praznik W
,
Huber A.
Warianty tytułu
PL
Modyfikowanie sposobu rozgalezien w ziemniaczanej maltodekstrynie za pomoca enzymu Q
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
maltodextrin
potato
potato starch
bulb
conference
starch gelation
starch modification
technological property
low temperature
starch
Q enzyme
Krakow conference
PL
maltodekstryny
ziemniaki
skrobia ziemniaczana
bulwy
konferencje
kleikowanie skrobi
modyfikacja skrobi
wlasciwosci technologiczne
niskie temperatury
skrobia
enzym Q
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.202-216,tab.,wykr.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Praznik W
autor
Huber A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0ba82dbb-a819-4ab4-b435-fc0f5749df2c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.