Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2004
|
2
|
Tytuł artykułu
Izba Produktu Regionalnego
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
bundz
redykolka zob.ser redykolka
Izba Produktu Regionalnego
rejestracja
zywnosc regionalna
oscypki
ser redykolka
bryndza
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Numer
2
Opis fizyczny
s.88
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0afe5bef-0440-44de-a164-11eb36866334
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.