Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Plant Breeding and Seed Science
2007
|
55
|
Tytuł artykułu
Physicochemical properties determining the cooking time of pea [Pisum sativum L.] seeds
Autorzy
Prusinski J.
,
Strychalska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
pea cultivar
physicochemical property
cooking time
pea seed
pea
Pisum sativum
seed
plant breeding
Wydawca
-
Czasopismo
Plant Breeding and Seed Science
Rocznik
2007
Tom
55
Opis fizyczny
p.19-30,fig.,ref.
Twórcy
autor
Prusinski J.
University of Technology and Life Sciences, Bydgoszcz, Poland
autor
Strychalska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-08be6f6b-2fbd-48a2-b1f0-6cf3581a4ed3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.