Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1997
|
4
|
Tytuł artykułu
Mleczan sodu w produkcji wedlin
Autorzy
Napierala W.
,
Puszwa W.
,
Zwierzycka T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
ocena jakosci
przetworstwo miesa
kwas mlekowy
przemysl miesny
mleczan sodu
wedliny
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1997
Numer
4
Opis fizyczny
s.50,wykr.
Twórcy
autor
Napierala W.
autor
Puszwa W.
autor
Zwierzycka T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0884d0f3-a155-4a46-a8bf-bea379c42e6a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.