Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
4
|
Tytuł artykułu
Wplyw temperatury ogrzewania i stezenia soli na aktywnosc aminotransferaz asparaginianowej i alaninowej w miesie wieprzowym
Autorzy
Krzysztoforski K
,
Kolczak T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
temperatura
ogrzewanie
aminotransferaza asparaginianowa
zywnosc
obrobka termiczna
aktywnosc enzymatyczna
enzymy
mieso wieprzowe
azotyn sodu
sol
aminotransferaza alaninowa
EN
temperature
heating
aspartate aminotransferase
food
thermal treatment
enzymatic activity
enzyme
pork meat
sodium nitrite
salt
alanine aminotransferase
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
4
Opis fizyczny
s.18-25,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krzysztoforski K
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Kolczak T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-07b4c601-2d75-4102-8a16-9f02455fcf85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.