PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 46 | 3 |

Tytuł artykułu

Mozliwosci poprawy jakosci miesa poprzez wzbogacanie diety w selen, cynk i witamine E na przykladzie jagnieciny

Warianty tytułu

EN
Possibility of improving quality of meat through enrichment of diet in selenium, zinc and vitamin E - on the lamb's meat product

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

3

Opis fizyczny

s.15-23,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Genetyki i Hodowli Zwierzat Polskiej Akademii Nauk, ul.Postepu 1, 05-552 Wolka Kosowska
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-0792ab63-b277-4c10-89c4-3e08b3c1a62f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.