Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1999
|
47
|
02
|
Tytuł artykułu
Jak powstaje kuwertura?
Autorzy
Sargenti G.
,
Kania-Lentes P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
kuwertura
prazenie
historia
czyszczenie
czekolada
produkcja
ziarno kakaowe
mielenie
uprawa roslin
praliny
kakaowiec
rozdrabnianie
mieszanie
konszowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
02
Opis fizyczny
s.55-57,fot.
Twórcy
autor
Sargenti G.
autor
Kania-Lentes P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-06f8ffd9-f4df-45af-bd62-78914144c86e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.