PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 45 | 2 |

Tytuł artykułu

Wplyw czesciowej zamiany tluszczu zwierzecego tluszczem roslinnym na jakosc sensoryczna kielbas drobno rozdrobnionych

Warianty tytułu

EN
Effect of partial animal fat substitution with vegetable fat on sensory properties of finely comminuted sausage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

2

Opis fizyczny

s.119-131,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Technologii Miesa, Akademia Rolnicza w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-0482bd63-78a5-40e7-b733-81c31e4c9495
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.