Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
1
|
Tytuł artykułu
Jakosc sensoryczna miesa wieprzowego pochodzacego od tucznikow o zroznicowanej miesnosci
Autorzy
Jaworska D.
,
Przybylski W.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Wachowicz I.
Warianty tytułu
EN
Sensory quality of pork meat from fatteners of various meatiness
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
jakosc sensoryczna
miesnosc
wartosc rzezna
trzoda chlewna
mieso wieprzowe
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.51-60,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jaworska D.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-766 Warszawa
autor
Przybylski W.
autor
Czarniecka-Skubina E.
autor
Wachowicz I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0447ee2d-9929-432d-a5f0-233ee8e0dedb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.