Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2009
|
355
|
Tytuł artykułu
Badania nad wplywem wybranych frakcji wlokna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo
Autorzy
Hamulka J.
Warianty tytułu
EN
The influence of selected fractions of dietary fiber on lutein utilization in vitro and in vivo
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
celuloza
lignina
krew
badania in vivo
fizjologia zywienia
czynniki zywieniowe
luteina
pektyny
wlokno pokarmowe
tresc pokarmowa
badania in vitro
zawartosc luteiny
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2009
Numer
355
Opis fizyczny
s.1-155,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Hamulka J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-021cbbcf-4593-4bde-9986-b6cced8a17f8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.