Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Instytut Zootechniki
1998
|
36
|
1
|
Tytuł artykułu
Czynniki warunkujace jakosc miesa wolowego
Autorzy
Brejta W
,
Barowicz T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
mieso wolowe
uwarunkowania
zywienie zwierzat
czynniki srodowiska
czynniki genetyczne
wartosc odzywcza
jakosc
wartosc dietetyczna
zywnosc pochodzenia zwierzecego
EN
fat content
beef meat
conditioning
animal feeding
environmental factor
genetic factor
nutritional value
quality
dietary value
animal food
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Instytut Zootechniki
Rocznik
1998
Tom
36
Numer
1
Opis fizyczny
s.33-41,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brejta W
Instytut Zootechniki, Zootechniczny Zaklad Doswiadczalny Rymanow, 39-531 Odrzechowa
autor
Barowicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-00f2c699-4d61-4064-a428-3d59646f05df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.