Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
1999
|
08
|
10
|
Tytuł artykułu
Kryteria europejskie do oceny cech uzytkowych pierza i puchu zwiazanych z jakoscia zdrowotna
Autorzy
Anders E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
czystosc mikrobiologiczna
puch
pierze
ocena jakosci
cechy uzytkowe
jakosc zdrowotna
stan higieniczny
produkty drobiarskie
bakterie
normy europejskie
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
1999
Tom
08
Numer
10
Opis fizyczny
s.6-7,tab.
Twórcy
autor
Anders E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0089b52f-d471-402b-97e0-ef4f04076d12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.