Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1998
|
07
|
2
|
Tytuł artykułu
Dyrektywa Rady 92-46-EEC z dnia 16 czerwca 1992 okreslajaca zasady zdrowotne produkcji i wprowadzania na rynek mleka surowego, mleka poddanego obrobce termicznej oraz przetworow mlecznych [tekst ujednolicony]
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleko spozywcze
przetwory mleczne
zywnosc
zdrowotnosc zwierzat
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
mleko surowe
wymagania sanitarne
wartosc zdrowotna
higiena produkcji
przepisy prawne
prawo zywnosciowe
gospodarstwa indywidualne
zoohigiena
Unia Europejska
transport
bezpieczenstwo zywnosciowe
mleczarstwo
znakowanie zywnosci
magazynowanie
etykietowanie
przepisy sanitarne
obrobka termiczna
higiena pomieszczen
higiena doju
pakowanie
dyrektywy
warunki zdrowotne
higiena osobista
EN
drinking milk
dairy product
food
animal health
microbiological safety
raw milk
sanitary requirement
health quality
production hygiene
regulation
food law
individual farm
zoohygiene
European Union
transport
food safety
dairying
food labelling
storage
labelling
sanitary regulation
thermal treatment
room hygiene
milking hygiene
packing
directive
health condition
personal hygiene
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2
Opis fizyczny
s.81-150,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-006db503-e8e7-4e94-9868-13045a22bd32
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.