PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1997 | 51 | 05 |

Tytuł artykułu

Miedzynarodowy Kodeks Praktyki - Ogolne Zasady Higieny Zywnosci

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

51

Numer

05

Opis fizyczny

s.2-5,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Zywnosci i Zywienia, ul.Powsinska 61-63, 02-903 Warszawa

Bibliografia

  • [1] Council Directive 93/43 EEC of 14 June 1993 on the hygiene of foodstuffs.
  • [2] Kauffman F.L., Schaffner R.M.: Hazard analysis, critical control points and good manufacturing practices regulations (sanitation) on food plant inspections. Proc. IV Int. Congress Food Sci. and Technol. (1974), Vol. III, p. 402-407.
  • [3] Recommended International Code of Practice General Principles of Food Hygiene, CAC/RCP 1-1969.
  • [4] Recommended International Code of Practice General Principles of Food Hygiene, CAC/RCP 1-1969, Rev. 2 -1985.
  • [5] Report of the 27-th Session of the Codex Committee on Food Hygiene, Alinorm 95/13, FAO/WHO, Rome, 1995.
  • [6] Report of the 28-th Session of the Codex Committee on Food Hygiene, Alinorm 97/13, FAO/WHO, Rome, 1996.
  • [7] Żywność, Żywienie a Zdrowie, nr 2. 1996. Instytut Żywności i Żywienia. Warszawa.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-00109889-494f-4dbf-af52-5cda7f7e6da0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.