Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1973
|
24
|
3
|
Tytuł artykułu
Metoda oznaczania zawartości chromu w puszkowanych produktach żywnościowych
Autorzy
Zawadzka T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The method of deteermination of chromium content in canned food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
zawartosc chromu
chrom
metody oznaczania
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1973
Tom
24
Numer
3
Opis fizyczny
s.315-323,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zawadzka T.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-afd174c3-3ad6-4e92-92c4-885b43ff238c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.