Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
572
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
572
artykuł:
Ocena pojemności przeciwutleniającej i stabilności oksydacyjnej wybranych olejów roślinnych
(
Obiedzinski M.
)
artykuł:
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze (MAP) na cechy jakościowe plasterkowanego sera typu szwajcarskiego
(
Pluta A.
,
Bertold-Pluta A.
,
Olkowski M.
,
Kozicki M.
)
artykuł:
Preferencje konsumenckie picia kawy. Wpływ temperatury i czasu prażenia ziarna kawy na ocenę smaku i zapachu espresso
(
Przybysz M. A.
,
Widla G.
,
Dluzewska E.
)
artykuł:
Charakterystyka właściwości mechanicznych żelu agarowego ze zróżnicowanym dodatkiem substancji słodzących
(
Jakubczyk E.
,
Gondek E.
,
Zelazny A.
)
artykuł:
Kinetyka odwadniania osmotycznego plastrów dyni w zagęszczonym soku z owoców pigwowca
(
Figiel A.
)
artykuł:
Ostatni etap łańcucha żywnościowego – przygotowanie żywności przez konsumentów w warunkach domowych
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Korzeniowska-Ginter R.
)
artykuł:
Morfologia kawy i mleka suszonych rozpyłowo
(
Janiszewska E.
,
Olszak G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.