PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 17(226) |

Tytuł artykułu

Zmiany ilościowo-jakościowe mięsa wieprzowego mrożonego tradycyjnie oraz za pomocą ciekłego azotu podczas długotrwałego składowania

Warianty tytułu

RU
Kolichestvennye i kachestvennye izmenenija svinogo mjasa, zamorozhennogo tradicionnym sposobom i s pomoshh'ju zhidkogo azota, vo vremja podolzhitel'nogo khranenija
EN
Quantitative and qualitative changes in pork frozen conventionally or with liquid nitrogen during prolonged storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.187-196,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-af440176-a52e-4c5d-91df-5c151bbccec7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.