Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Physiologiae Plantarum
2017
|
39
|
08
|
Tytuł artykułu
Contrasting acclimation mechanisms of berry color variant grapevine cultivars (Vitis vinifera L. cv. Furmint) to natural sunlight conditions
Autorzy
Kocsis M.
,
Ayaydin F.
,
Korosi L.
,
Teszlak P.
,
Radvanyi L.
,
Jakab G.
,
Hideg E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Physiologiae Plantarum
Rocznik
2017
Tom
39
Numer
08
Opis fizyczny
Article 178 [8p.], fig.,ref.
Twórcy
autor
Kocsis M.
Institute of Biology, University of Pecs, Ifjusag u. 6, Pecs 7624, Hungary
autor
Ayaydin F.
Institute of Plant Biology, Biological Research Centre, Hungarian Academy of Sciences, P.O. Box 521, Szeged 6701, Hungary
autor
Korosi L.
Research Institute for Viticulture and Oenology, University of Pecs, Pazmany P. u. 4, Pecs 7634, Hungary
autor
Teszlak P.
Research Institute for Viticulture and Oenology, University of Pecs, Pazmany P. u. 4, Pecs 7634, Hungary
autor
Radvanyi L.
Institute of Biology, University of Pecs, Ifjusag u. 6, Pecs 7624, Hungary
autor
Jakab G.
Research Institute for Viticulture and Oenology, University of Pecs, Pazmany P. u. 4, Pecs 7634, Hungary
Research Institute for Viticulture and Oenology, University of Pecs, Pazmany P. u. 4, Pecs 7634, Hungary
autor
Hideg E.
Institute of Biology, University of Pe´cs, Ifju´sa´g u. 6, Pe´cs 7624, Hungary
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
0.1007/s11738-017-2481-y
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-aef48f1c-7f40-4b32-99e7-27de005753dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.