PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 10 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Emulsifying properties of nutria proteins and muscles

Warianty tytułu

PL
Właściwości emulgacyjne białek i mięśni nutriowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

3-4

Opis fizyczny

p.323-332,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Technology of the Chemical and Food Industry, The Oscar Lange Academy of Economics, Wroclaw, Poland
  • Institute of Technology of the Chemical and Food Industry, The Oscar Lange Academy of Economics, Wroclaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-aee78251-c3e0-47ac-8b92-90bf97a369cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.