Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Veterinary Research
2018
|
62
|
3
|
Tytuł artykułu
Clostridium perfringens spores in Polish honey samples
Autorzy
Grenda T.
,
Grabczak M.
,
Goldsztejn M.
,
Koziel N.
,
Kwiatek K.
,
Pochorecka K.
,
Skubida M.
,
Bober A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Veterinary Research
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
3
Opis fizyczny
p.281-284,fig.,ref.
Twórcy
autor
Grenda T.
Department of Hygiene of Animal Feedingstuffs, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Grabczak M.
Department of Hygiene of Animal Feedingstuffs, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Goldsztejn M.
Department of Hygiene of Animal Feedingstuffs, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Koziel N.
Department of Hygiene of Animal Feedingstuffs, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Kwiatek K.
Department of Hygiene of Animal Feedingstuffs, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Pochorecka K.
Department of Honey Bee Diseases, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Skubida M.
Department of Honey Bee Diseases, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Bober A.
Department of Honey Bee Diseases, National Veterinary Research Institute, 24-100 Pulawy, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-aea6e557-32c1-426b-8788-393cfcff4fe8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.