PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2017 | 52 | 06 |

Tytuł artykułu

Wpływ sposobu pakowania na zmiany wybranych cech jakościowych kalafiora w czasie chłodniczego przechowywania

Warianty tytułu

EN
The effect of packaging method on quality features of cauliflower during refrigerating storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

52

Numer

06

Opis fizyczny

s.16-22,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Przechowalnictwa i Dystrybucji Żywności, Instytut Analizy i Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Zakład Przechowalnictwa i Dystrybucji Żywności, Instytut Analizy i Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ae0fcbdb-1b10-49a7-877d-d085fc4637ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.