Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1974
Tom
24
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of the degree of oil hydrogenation on the growth of rats and on changes in the fatty acid composition of rat liver
(
Cichon R.
,
Rutkowski A.
)
artykuł:
Zależność termicznej stabilności mleka od jego składu chemicznego
(
Kruk A.
,
Kiszka J.
)
artykuł:
Próby wyrobu sera edamskiego przy użyciu zamrożonych koncentratów bakterii fermentacji mlekowej, ze szczególnym uwzględnieniem procesu dojrzewania serów
(
Rymaszewski J.
,
Poznanski S.
,
Kornacki K.
)
artykuł:
Wykorzystanie bakterii kwasu propionowego do wytwarzania białkowo witaminowych preparatów na podłożu serwatkowym
(
Skupin J.
,
Pedziwilk F.
,
Giec A.
,
Jaszewski B.
,
Trojanowska K.
,
Nowakowska K.
)
artykuł:
Zagadanienie zgodności składu chemicznego produktów spożywczych z wymaganiami normatywnymi na przykładzie sera mazurskiego pełnotłustego
(
Imbs B.
,
Bazydlo I.
,
Pachucki T.
)
artykuł:
Badania doboru metody oceny zmian wartości odrżywczej białka, zachodzących pod wpływem ogrzewania
(
Szkillądziowa W.
,
Szklarska-Cyganska R.
,
Kakowska-Lipinska I.
,
Szwedowicz I.
,
Rakowska M.
)
artykuł:
Otrzymywanie zamrożonych, zagęszczonych kultur bakterii mlekowych i ocena ich przydatności w technologii sera edamskiego
(
Jakubowska J.
,
Piatkiewicz A.
,
Libudzisz Z.
,
Zalicka B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.