Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Horticulturae
2017
|
27
|
2
|
Tytuł artykułu
Źródła pożytku nektarowego, pyłkowego i spadziowego rejonu Gór Świętokrzyskich w świetle analizy pyłkowej wybranych produktów pszczelich
Autorzy
Stawiarz E.
,
Wroblewska A.
,
Masierowska M.
,
Kozlowski K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Sources of nectar, pollen and honeydew in the Swietokrzyskie Mountains region in the light of pollen analysis of selected honeybee products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Gory Swietokrzyskie
pozytki pszczele
pozytek nektarowy
pozytek pylkowy
pozytki spadziowe
rosliny miododajne
produkty pszczele
miod pszczeli
pierzga
analiza pylkowa
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Horticulturae
Rocznik
2017
Tom
27
Numer
2
Opis fizyczny
s.15-26,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stawiarz E.
Katedra Botaniki, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
autor
Wroblewska A.
Katedra Botaniki, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
autor
Masierowska M.
Katedra Botaniki, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
autor
Kozlowski K.
Katedra Botaniki, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/ah.2017.2.2
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ada4824e-4ce7-437c-ac35-59c2a16461ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.