Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1958
|
02
|
12
|
Tytuł artykułu
Wpływ mąki pszennej z ziarna porośniętego na jakość chleba mieszanego
Autorzy
Szmidt W.
Warianty tytułu
RU
Vlijanie pshenichnojj muki iz prorashhjonnogo zerna na kachestvo testa
FR
Influende de la farine du ble germe sur la qualite du pain
DE
Einfluss ausgewachsenen Weizenmelhs auf die Brotqualitat
EN
Influence of wheat flour made from overgrown grain on the bread quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1958
Tom
02
Numer
12
Opis fizyczny
s.343-344,tab.
Twórcy
autor
Szmidt W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ada2b5d1-26d8-4f2c-a33d-728a85440670
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.