Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2012
|
10
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Odwilż kontrolowana
Autorzy
Owczarek K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc mrozona
wartosc odzywcza
kucharze
rozmrazanie
mieso
ryby
zaklady gastronomiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2012
Tom
10
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.31,fot.
Twórcy
autor
Owczarek K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad552c1a-ee31-4fc8-b8ee-1bc35be42569
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.