Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2016
|
23
|
4
|
Tytuł artykułu
Jakość i bezpieczeństwo serków wędzonych wytwarzanych w regionie Podhala
Autorzy
Surowka K.
,
Rzepka M.
,
Maciejaszek I.
,
Tesarowicz I.
,
Zawislak A.
,
Banas J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Quality and safety of smoked cheeses manufactured in the Podhale region
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty regionalne
Podhale
Polska
oscypki
sery wedzone
bezpieczenstwo zywnosci
tekstura zywnosci
frakcje bialkowe
aminy biogenne
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2016
Tom
23
Numer
4
Opis fizyczny
s.102-114,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Surowka K.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Rzepka M.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Maciejaszek I.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Tesarowicz I.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Zawislak A.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Banas J.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2016/107/141
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad2302b6-89f8-4252-b815-a7fc61ae95e0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.