Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2019
|
26
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of wholemeal oat flour storage on content of dietary fibre and rheological properties
Autorzy
Zarzycki P.
,
Sykut-Domanska E.
,
Sobota A.
,
Wirkijowska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ przechowywania pełnoziarnowej mąki owsianej na zawartość błonnika pokarmowego i właściwości reologiczne
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
1
Opis fizyczny
p.67-78,ref.
Twórcy
autor
Zarzycki P.
University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Sykut-Domanska E.
University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Sobota A.
University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Wirkijowska A.
University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2019/118/274
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad1a3ec7-025d-4055-898f-8f1aa121160c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.