PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 26 | 1 |

Tytuł artykułu

Effect of wholemeal oat flour storage on content of dietary fibre and rheological properties

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ przechowywania pełnoziarnowej mąki owsianej na zawartość błonnika pokarmowego i właściwości reologiczne

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Numer

1

Opis fizyczny

p.67-78,ref.

Twórcy

autor
  • University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
  • University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
  • University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
  • University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ad1a3ec7-025d-4055-898f-8f1aa121160c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.