Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
10
|
Tytuł artykułu
Teoria i praktyka z zakresu sugar confectionery - relacja ze szkolenia organizowanego przez ZDS Solingen
Autorzy
Kita A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
teoria
praktyka
cukier
szkolenie
wyroby cukiernicze
sacharoza
pokazy
gotowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
10
Opis fizyczny
s.60-61,fot.
Twórcy
autor
Kita A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad0b1625-1c6d-4a22-9f9e-fb9c36899ead
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.