Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
1961
Tom
17
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Wartość uodparniająca szczepionki SH Behringwerke u lisów
(
Piwowarczyk S.
)
artykuł:
Użycie plazmy mleka jako płynu utrzymującego w hodowli wirusa choroby cieszyńskiej na komórkach nerkowych świni
(
Szurman J.
)
artykuł:
Tak zwane łysienie pszczół (Alopecia nigricans apis) spowodowane zatruciem arsenem
(
Niemczuk R.
,
Bohosiewicz M.
)
artykuł:
Zaraza cieszyńska - sytuacja epizootyczna
(
Samol S.
)
artykuł:
Badania doświadczalne nad niedokrwistością zakaźną koni
(
Radominski W.
)
artykuł:
Ogniskowa martwica wątroby norek
(
Oyrzanowska J.
)
artykuł:
Profesor Hans Selye i jego laboratorium
(
Fitko R.
)
artykuł:
Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji FAO poświęconej studiom weterynaryjnym
(
Stanski F.
)
artykuł:
Zachowanie się plemników buhaja w rozrzedzalnikach z dodatkiem glicerolu. ćzęść I. Przegląd piśmiennictwa
(
Roslanowski K.
)
artykuł:
Obserwacje nad działaniem szczepionki "Polityphovac" u lisów niebieskich (piesaków)
(
Chwojnowski A.
)
artykuł:
W sprawie interpretacji wyników badań bakteriologicznych mięsa w świetle obowiązujących przepisów (Dz. U. Nr 2 z dn. 10.I.1959)
(
Kafel S.
)
artykuł:
Zakażenie owiec drożdżakami
(
Hauptman B.
,
Jasinska S.
,
Sielicka B.
)
artykuł:
Dwa przypadki pasterelozy u koni
(
Golat T.
)
artykuł:
Zszywanie żwacza i łączenie ściany jamy brzusznej po rumenotomii u bydła
(
Szeligowski E.
)
artykuł:
Metoda szybkiego oznaczania szkodliwych domieszek gazowych w powietrzu pomieszczeń dla zwierząt
(
Janowski T.
,
Kulpinski A.
)
artykuł:
Niektóre typy chorobotwórcze pałeczek okrężnicy wyosobnione z prób mięsa
(
Galuszka J.
)
artykuł:
Zające jako ewentualny rezerwuar zarazka Listeria monocytogenes
(
Kita J.
,
Tropilo J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.