PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 20 |

Tytuł artykułu

Porównanie wyników instrumentalnej i sensorycznej analizy tekstury wybranych gatunków serów

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Relationship between instrumental and sensory measurements of various types of cheese texture

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Opis fizyczny

s.5-16,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Inżynierii Procesowej i Maszynoznawstwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Papieża Pawła VI 3, 71-459 Szczecin
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ac806ac4-f306-4a9a-b693-233437d23d41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.