Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1978
|
199
|
Tytuł artykułu
Bilans składników pokarmowych w doświadczeniu lizymetrycznym w warunkach intensywnego nawożenia i nawadniania
Autorzy
Rebowska Z.
,
Ruszkowska M.
,
Chmielewski J.
,
Chojnacki A.
,
Malinska H.
,
Mroczkowski W.
,
Sykut S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The balance of mineral nutrients in a lysimetric experiment in conditions of an intensive fertilization and watering (results of the first crop rotation, 1971-1975)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
skladniki pokarmowe
doswiadczenia lizymetryczne
nawozenie
nawadnianie
rosliny uprawne
uwilgotnienie gleby
opady atmosferyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1978
Tom
199
Opis fizyczny
s.365-377,tab.
Twórcy
autor
Rebowska Z.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach, Puławy
autor
Ruszkowska M.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach, Puławy
autor
Chmielewski J.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach, Puławy
autor
Chojnacki A.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach, Puławy
autor
Malinska H.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach, Puławy
autor
Mroczkowski W.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach, Puławy
autor
Sykut S.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach, Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-abccb07f-bf24-400c-a923-778e5027b555
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.