Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2018
|
62
|
02
|
Tytuł artykułu
Sztuka komunikowania... prawdy
Autorzy
Wrobel A.
Warianty tytułu
EN
The art of communicating... the truth
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
znakowanie zywnosci
informacja na opakowaniach
opakowania
konsumenci
nazwy
nazwa marki
Rozporzadzenie nr 1169-2011-UE
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
02
Opis fizyczny
s.9,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wrobel A.
Bibliografia
[1] Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady Europy (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.
[2] http://eur-lex.europa.eu/legal-content/PL/TXT/?uri = celex%3A32011R1169.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-abaa1264-21bf-4b85-8749-dbd89de0fc0c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.