Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2016
Tom
66
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Effect of microbial transglutaminase on ice cream heat resistance properties – a short report
artykuł:
Biological activities and nutraceutical potentials of water extracts from different parts of Cynomorium coccineum L. (Maltese Mushroom)
artykuł:
Longer breastfeeding in infancy decreases systolic hypertension risk in young adults
artykuł:
Nutritional value and consumer acceptance of new cereal bars offered to children
artykuł:
Effects of encapsulated fish oil by polymerized whey protein on the textural and sensory characteristics of low-fat yogurt
artykuł:
Total oil content and fatty acid profile of some almond (Amygdalus communis L.) cultivars
artykuł:
Use of whey and whey preparations in the food industry – a review
artykuł:
Kinetics of texture and colour changes in chicken sausage during superheated steam cooking
artykuł:
Antioxidant capacity of a Turkish traditional alcoholic drink, raki
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.